Nieuws

Carthago 2018 modellen

4 jul. 2017 //

Peter en Liesbeth zijn afgereisd naar Aulendorf om daar de nieuwe modellen van Carthago voor het seizoen 2018 te aanschouwen. Hieronder een klein overzicht van een aantal wijzigingen in de nieuwe modellen.

Carthago Compactline

De Compactline komt met 2 nieuwe indeling, de 144 LE en de 144 QB. Deze indelingen waren al mogelijk bij de C-Tourer I modellen en nu dus ook bij de Compactline. De nieuwe Compactline beschikt ook over een laadruimte in de dubbele bodem, van buiten bereikbaar. Tevens is het interieur op een aantal punten gewijzigd. Hieronder een aantal foto's van de nieuwe Carthago Compactline:


Nieuwe design elementen in het interieur. Hier het fraai vormgegeven kastje in de keuken van de Compactline.

Carthago C-Tourer I/T

De C-Tourer modellen van Carthago hebben ook een aantal wijzigingen. Zo krijgen de Tourer T 149 en de Tourer T 150 standaard een AL-KO chassis, krijgen de modellen met AL-KO chassis een grotere watertank en zijn ook hier lichte wijzigingen in het interieur:


Carthago Chic C-Line I/T

De Chic C-Line serie van Carthago heeft 2 nieuwe indelingen gekregen: de C-Line I 4.9 L en de C-Line 5.0L. Bij een aantal modellen zijn de doucheruimtes geoptimaliseerd. Ook Is het mogelijk om het Sky Dream Comfort pakket nu in de C-Line modellen te bestellen. De watertanks zijn ook groter geworden:


Hierboven afgebeeld, de televisie kast bij de achterbedden.


Een hangkast naast de douchecabine.

Carthago Chic E-Line

De achterwand van de douchecabine is opnieuw vorm gegeven en ziet er schitterend uit.

De Sky Dream Comfort uitrusting met 2 mega dakluiken.

Kortom ook bij Carthago veel leuke noviteiten in de 2018 modellen. Heeft u vragen? bel ons dan gerust op.


Lees gerelateerde artikelen

Belangrijk nieuws m.b.t. Teleco schotels!

Belangrijk nieuws over het updaten van de Teleco schotel!

Afgeprijsde occasions! Kijk bij "nieuws"

Afprijzingen op occasions!

Carthago Chic C-Line T 4.8 TOP OCCASION

Genieten van de kwaliteit van een Carthago, voor een zeer mooie "2e hands prijs"? Wellicht is deze C-Line T 4.8 met enkele bedden iets voor u!

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Beurs Dordrecht Open

Beurs Dordrecht Open, Lukt het niet om naar Düsseldorf te gaan of bent u meer geïnteresseerd voor de Adria's, Fendt en Hobby caravans en campers,