Nieuws

Occasion in het zonnetje!

23 feb. 2017 //

Bent u op zoek naar een jonge, frisse Carthago camper met een gunstige kilometerstand en zelfs nog een vol jaar fabrieksgarantie? Deze prachtige Carthago Compactline, met een super indeling is dan wellicht wel iets voor u.

Deze Carthago heeft bij ons 1 jaar dienst gedaan als verhuurcamper en is door ons destijds nieuw ingezet. Het betreft dus een origineel Nederlandse camper, dealer geleverd. De camper heeft momenteel ca. 19.500 km gereden en is dus helemaal klaar voor nieuwe avonturen met zijn "eigen" eigenaar!


De Compactline 143 is een populaire camper met een hele prettige indeling. Zo beschikt de camper over enkele bedden die er voor zorgen dat het in- en uitstappen eenvoudig gaat. Bovendien biedt deze opstelling de meeste slaapruimte. De beide matrassen zijn namelijk 75CM breed en het verlengbare middenmatras is ook 45CM breed. Zo is er bijna over de volle breedte van de camper een bed te realiseren.


Onder het voeteneind van beide bedden is nog kast ruimte aanwezig. Deze zijn middels een mooi liftsysteem en een deur bereikbaar. Hier is ook een hanggedeelte aanwezig.


De grote garage biedt de mogelijkheid om de fietsen in mee te nemen. Wat hierbij erg prettig is, is dat de garage voorzien is van een 2e deur (aan bestuurderskant) waardoor de toegankelijkheid gigantisch is. De garage wanden zijn bekleed met naaldvilt en elastische banden om spullen vast te kunnen zetten. De elektra kast met zekeringen bevind zich mooi centraal in de garage.


De natte cel is voorzien van een draaibaar toilet en een ruime douchecabine. Het is een prettige ruimte met veel licht en genoeg kastruimte.


De dinette beschikt uiteraard over 2 draaibare cabine stoelen en een L-bank. Hierdoor is het mogelijk om met 4/5 personen comfortabel te zitten. De gezellige cabine is uiteraard volledige te blinderen met Plisee blindering en biedt veel privacy. Ook is er een mooi systeem aanwezig om een evenuele televisie in weg te werken. De tafel kan in allerlei standen worden gezet en is ook draaibaar.



Ook is boven de cabine een mooi en ruim hefbed aanwezig, ideaal om uw visite een comfortabele slaapplek aan te kunnen bieden.


Net als bij alle andere modellen van Carthago is ook de Compactline voorzien van een dubbele bodem die constructief is gebouwd waardoor de camper een stuk stijver is dan menig andere. Met als gevolg dat de camper erg weinig knap en kraak geluiden ten gehore brengt en dus erg stil is. Tevens wordt de dubbele bodem gebruikt om de watertanks in op te bergen. Deze liggen hierdoor vorst vrij. Ook heeft de dubbele bodem een veel betere isolerende werking. Echte Carthago bouw eigenschappen, en pure kwaliteit.

Deze jonge en frisse Carthago kunnen wij u aanbieden voor een scherpe prijs van € 89.950,-.

Wilt u meer informatie over deze camper? klik dan hier!


Lees gerelateerde artikelen

De kosten van een camper huren

Wat kost het nou om bijvoorbeeld een week op pad te gaan met een huurcamper

Vacature schoonmaker M/V

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v) ter versterking van ons team!

2 x Carthago C-Line met VOL AUTOMAAT

Zojuist zijn bij ons 2 prachtige, gloednieuwe Carthago campers binnen gekomen!

Caravan Salon Düsseldorf 2022

van 27 augustus tot en met 4 september vindt de grootste beurs op het gebied van kamperen weer plaats in Düsseldorf!

Youngs Ones Occasions

Een jong gebruikte camper heeft een hoop voordelen! Zie hier ons "Young Ones" aanbod.