Nieuws

3 bomvolle integraal Hymers

22 feb. 2017 //

Momenteel staan er 3 prachtige Hymer campers bij ons op het terrein.

Allereerst deze Hymer B 654 SL met een 3.0L 157 PK motor met een automatische transmissie. Deze camper is in een sublieme staat en heeft de nodige opties en accessoires aanwezig, waaronder: Airco op de motor, Luifel, Televisie met Oyster schotel, Gasoven, Navigatie systeem, Zwaar fietsenrek aan het chassis, etc. De indeling is zeer ruimtelijk door het aanwezige Franse bed. Hieronder ziet u de B 654 SL:

Klik hier voor meer informatie over de Hymer B 654 SL.

Is deze B 654 SL niet wat u zoekt? dan is deze Hymer B 674 Star Edition wellicht iets voor u. Deze camper is werkelijk van alle denkbare opties voorzien waaronder: 4-kanaals luchtvering, 2 zonnepanelen, Automatische schotel van Oyster, Dakairco, Wifi antenne, Achteruitrijcamera, Cruise control, 16" lichtmetalen velgen, Tec-Tower met gasoven, E&P levelsysteem, Omvormer 1000 watt, en nog meer. Ook deze camper is in een zeer puike staat en staat garant voor nog vele jaren camper plezier. Hieronder een afbeelding van de B 674 Star Edition.

Klik hier voor meer informatie over de Hymer B 674 Star Edition.

And last but not least, een prachtige Hymer Exsis B 578 met een oersterke 3.0L 177PK motor, ook met automatische transmissie. De Exsis is iets smaller dan de andere modellen en ook vol met opties: E&P levelsysteem, Automatische airco in de cabine, Bearlock systeem, Verzwaarde veren vooras, Zonnepaneel, Dakventilator, Achteruitrijcamera, LPG buitenvuldop, etc.In een perfecte staat verkerend en garant voor vele jaren camperplezier. Hieronder zit u de Hymer Exsis 578:


Klik hier voor meer informatie over de Hymer B 578 Exsis.

Bent u al overtuigd? Nee? Kom dan gewoon eens langs bij ons in Harderwijk en laat u door deze campers verrassen. Uiteraard is proefrijden mogelijk.

Lees gerelateerde artikelen

De kosten van een camper huren

Wat kost het nou om bijvoorbeeld een week op pad te gaan met een huurcamper

Vacature schoonmaker M/V

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v) ter versterking van ons team!

2 x Carthago C-Line met VOL AUTOMAAT

Zojuist zijn bij ons 2 prachtige, gloednieuwe Carthago campers binnen gekomen!

Caravan Salon Düsseldorf 2022

van 27 augustus tot en met 4 september vindt de grootste beurs op het gebied van kamperen weer plaats in Düsseldorf!

Youngs Ones Occasions

Een jong gebruikte camper heeft een hoop voordelen! Zie hier ons "Young Ones" aanbod.