Nieuws

Caravan Salon 2016 Düsseldorf

12 sep. 2016 //

De Caravan Salon 2016 is weer ten einde en heeft ook dit jaar alle verwachtingen weer overtroffen. Ondanks het prachtige, warme weer bleven de bezoekers toch komen! Hieronder een paar keiharde cijfers:

  • De beurs werd door 203500 bezoekers bezocht
  • 34% van deze bezoekers kwamen voor de 1e keer op de beurs
  • Maar liefst 3500 camperplekken waren gedurende de beurs compleet volgeboekt
  • Het was de 55e editie van het evenement

Bron: www.campingtrend.nl

Düsseldorf 2016: verwachtingen wederom overtroffen

De bezoekersaantallen en de resultaten overtroffen wederom alle verwachtingen. Zowel van organisatie als van de aanbieders. Joachim Schäfer, bedrijfsleider Messe Düsseldorf laat weten dat met name het tweede weekend erg druk bezocht was. Opvallend was ook dat 34% van de bezoekers voor het eerst kwam. De camperplaats op P1 bij de Messe met 3500 plekken was gedurende de hele beurs volgeboekt. Het vele nieuws en de vele bezoekers zorgden voor verkoopcijfers die hoger waren dan vooraf verwacht. De leidende positie van de Caravan Salon is weer eens bevestigd. Een leuk kado voor de beurs die dit jaar haar 55ste verjaardag mocht vieren. De beurs heeft zich onmisbaar gemaakt en blijkt een uitstekende graadmeter voor het verdere verloop van het jaar.

Lees gerelateerde artikelen

Belangrijk nieuws m.b.t. Teleco schotels!

Belangrijk nieuws over het updaten van de Teleco schotel!

Afgeprijsde occasions! Kijk bij "nieuws"

Afprijzingen op occasions!

Carthago Chic C-Line T 4.8 TOP OCCASION

Genieten van de kwaliteit van een Carthago, voor een zeer mooie "2e hands prijs"? Wellicht is deze C-Line T 4.8 met enkele bedden iets voor u!

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Beurs Dordrecht Open

Beurs Dordrecht Open, Lukt het niet om naar Düsseldorf te gaan of bent u meer geïnteresseerd voor de Adria's, Fendt en Hobby caravans en campers,