Nieuws

De Carthago C-Tourer I/T 145 RB LE

2 aug. 2023 //

HET NIEUWE MODEL IN VOGELVLUCHT

Knusse eenpersoonsbedden in lengterichting tot twee meter lang in het slaapgedeelte, daarvoor een riante bad-/kleedrumte met aparte douche én de voor ons merk typische kleedruimte, een ruime comfort-hoekkeuken, een royale scootergarage en natuurlijk onze opbergruimte in de dubbele vloer met zeer grote bergruimte – de nieuwe c-tourer I/T 145 RB LE biedt maximaal reiscomfort!

En dat allemaal terwijl de afmetingen minimaal zijn: afhankelijk van de uitvoering en het basisvoertuig bedraagt de lengte van de nieuwe c-tourer I/T 145 RB LE slechts 7 tot 7,18 meter. Dat vereenvoudigt het manoeuvreren en vermindert het gewicht: naar keuze op Fiat Ducato of Mercedes-Benz Sprinter en telkens met uiterst praktisch AL-KO chassis heeft de nieuwe c-tourer genoeg aan een rijbewijsvriendelijke toelaatbare maximummassa van 3500 kg.

Als u op zoek bent naar iets speciaals, kies dan voor een integraal in de exclusieve ‘superior’-uitvoering. Hij doet zijn naam eer aan. Dit begint al aan de buitenkant met de typische Carthago full led koplampen voor dim- en grootlicht en de uitgebreide striping met de karakteristieke vleugels aan de zijkanten.


Binnenin maakt de c-tourer I 145 RB LE superior indruk met de nieuwe moderne interieurstijl ‘nuovo’. Opvallend zijn de verzonken handgrepen in de kleppen van de rondom opgehangen bovenkastjes in het woongedeelte. Ook nieuw en een echte eyecatcher: het wandpaneel met stijlvolle lattenlook op de achterwand van het wasgedeelte en achter de zijbank.


Een speciaal hoogtepunt bij het exterieur: het vernieuwde Dynamic Design-achtersteven met gebogen hoekstijlen en kenmerkende achterlichten. Typisch Carthago: het nieuwe ontwerp van het achtersteven is niet alleen mooi om te zien, de lengte binnenin neemt ook vijf centimeter toe.


Lees gerelateerde artikelen

De kosten van een camper huren

Wat kost het nou om bijvoorbeeld een week op pad te gaan met een huurcamper

Vacature schoonmaker M/V

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v) ter versterking van ons team!

2 x Carthago C-Line met VOL AUTOMAAT

Zojuist zijn bij ons 2 prachtige, gloednieuwe Carthago campers binnen gekomen!

Caravan Salon Düsseldorf 2022

van 27 augustus tot en met 4 september vindt de grootste beurs op het gebied van kamperen weer plaats in Düsseldorf!

Youngs Ones Occasions

Een jong gebruikte camper heeft een hoop voordelen! Zie hier ons "Young Ones" aanbod.