Nieuws

Chic C-Line camper van het jaar 2016

8 mrt. 2016 //

Onlangs is de Carthago Chic C-line door de TÜV bekroond voor zijn rij eigenschappenen en heeft hij tevens het label houtvrije constructie ontvangen. Ook is de bliksembeveiliging van Carthago (kooi van Faraday) uitgeroepen tot European Innovation Award. Als klap op de vuurpijl is de Chic C-line van Carthago door de lezers van Promobil ook uitgeroepen tot beste camper van het jaar 2016.


Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat de Chic C-line van Carthago de allerbeste camper is, en de allerbeste camper koop je natuurlijk bij de allerbeste dealer.

Lees gerelateerde artikelen

Belangrijk nieuws m.b.t. Teleco schotels!

Belangrijk nieuws over het updaten van de Teleco schotel!

Afgeprijsde occasions! Kijk bij "nieuws"

Afprijzingen op occasions!

Carthago Chic C-Line T 4.8 TOP OCCASION

Genieten van de kwaliteit van een Carthago, voor een zeer mooie "2e hands prijs"? Wellicht is deze C-Line T 4.8 met enkele bedden iets voor u!

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Beurs Dordrecht Open

Beurs Dordrecht Open, Lukt het niet om naar Düsseldorf te gaan of bent u meer geïnteresseerd voor de Adria's, Fendt en Hobby caravans en campers,