Gespecialiseerde camperdealer

Advies op maat

Centrale ligging in Nederland

Carthago

Carthago

Het merk


Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. De door de eigenaar bestuurde firma heeft meer dan 1100 medewerkers in dienst en behoort in Europa tot de toonaangevende premium fabrikanten in de branche.

De producten


Carthago campers zijn kwalitatief zeer hoogwaardige campers met mooie indelingen. Zo zijn alle Carthago campers voorzien van een dubbele bodem, een volledig houtvrije opbouw, zijn de wanden van aluminium en is de inbouw van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Carthago bouwt campers in verschillende segmenten waaronder integraal, semi-integraal en buscampers. Ook voor de grotere campers, op basis van Iveco, bent u bij Carthago aan het juiste adres.

Sinds 2012 zijn wij Carthago dealer in Harderwijk voor de regio Gelderland en Flevoland. Voor een Carthago bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Onze technici gaan namelijk ieder jaar naar Aulendorf (Carthago City) om daar hun kennis volledig te updaten. In de showroom staan prachtige modellen van Carthago in verschillende soorten en maten. Ook zijn wij in 2014, 2015, 2016 en 2017 Carthago dealer van het jaar geworden. Een prestatie waar wij erg trots op zijn!

Wij hebben altijd een zeer divers aanbod Carthago campers. Ook voor een gebruikte Carthago bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over Carthago? Neem contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom!Fiamma

(Technische) accessoires voor vakantievoertuigen o.a. dakkoffers, veiligheidssloten en waterpompen.

VB Airsuspension

Diverse soorten luchtvering voor campers: van hulpluchtvering tot volledige luchtvering.

Exide Gel Accu's

Exide produceert startaccu's en accu's die worden ingezet voor heftrucks in de telecom-sector.

Badé

Groot assortiment aan artikelen voor caravan, camper, tent, boot en buitenkeuken.

Bearlock

Systeem waarmee u de schakelpook of stuurhuis van uw camper kunt vergrendelen.