Uw Adria en Carthago dealer in HarderwijkBij Stijkel Campers kunt u terecht voor de aankoop van een camper (nieuw of occasion), het huren van een camper en het onderhoud aan uw camper in de eigen werkplaats. Maar ook als u uw huidige camper wenst te verkopen, kunnen wij dat in bemiddeling voor u verzorgen.


Stijkel Campers in Harderwijk is dé Adria en Carthago, Bovag erkende, kampeerautodealer van Midden-Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur, bemiddeling en onderhoud van campers.

Showroom, werkplaats en camperaccessioresIn onze mooie showroom en op het buitenterrein kunt u de nieuwe Adria en Carthago campers en jong gebruikte campers bekijken. In de goed geoutilleerde, Bovag erkende, werkplaats voeren wij al het onderhoud aan uw camper in eigen beheer uit.


Ook voor de aanschaf van camperaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij uw camper voorzien van vele extra opties, zoals satellietschotel, tv, zonnepaneel, luifel, achteruitrijdcamera, fietsenrek, et cetera. Om uw camper optimaal te beveiligen, bouwen wij indien gewenst ook een Bearlock versnellingsbakslot in. Allemaal in de eigen werkplaats en in veel gevallen klaar terwijl uw wacht.

Locatie en bereikbaarheidStijkel Campers is zowel per auto als met de trein zeer goed bereikbaar door de centrale ligging in Nederland, direct aan de snelweg A28 en dicht bij het NS-station van Harderwijk.

Tijdens onderhoud of werkzaamheden aan uw camper kunt u ondertussen een bezoek brengen aan de mooie bossen in de directe omgeving, het gezellige centrum van Harderwijk, het Dolfinarium of het wellnessresort de Zwaluwhoeve.

Het team van Stijkel Campers

Een (h)echt familie bedrijf kun je wel zeggen. Maak kennis met de mensen achter Stijkel Campers.