Nieuws

Camper X-perience pagina

4 nov. 2021 //

Camperen is één en al beleving! Er is geen vrijere manier van reizen dan met een camper. Wie kan dat nou beter uitbeelden dan onze eigen klant zelf?

Heeft u mooie foto's van uw camper tijdens één van uw fantastische reizen? Stuur ons deze foto dan in, zodat wij andere klanten kunnen enthousiasmeren. Wij plaatsen uw foto op onderstaande pagina.

We zien de inzendingen graag tegemoet!

Carthago C-Tourer T 148 LE H

Dat je met de camper ook in winters weer goed weg kan bewijst deze klant met zijn prachtige Carthago! Zelfs bij tempraturen van -20. Buiten koken, dikke lagen met sneeuw, isolatiematten. Het zijn allemaal ingrediënten voor een prachtige reis (en deze schitterende foto's).


Adria Stargo 670 SP

Deze klanten van ons vonden met hun Adria Stargo 670 SP (waarbij "Stargo" uiteraard staat voor de ster van Mercedes-Benz) een heerlijke plek in Oostenrijk op camping Bergkristall in Hinterbichl. Stelt u zich eens voor dat u 's morgens de deur van uw camper open doet met een bak koffie in uw hand, en tegen dit soort bergen aan kijkt!


Carthago S-Plus 64 XL
Deze prachtige Carthago camper reed een mooie route door Frankrijk. Ondanks zijn forse afmetingen heeft deze grote camper veel krappe weggetjes getrotseerd!

Adria Matrix M 687 SL Supreme

Onderstaande foto's komen van een klant met een prachtige Adria Matrix M 687 Supreme SL! De foto's laten heel goed zien hoe divers het camperen kan zijn. De ene keer sta je in Nyborg (Denemarken) aan het water met de Grote Beltbrug in het vizier, de andere keer sta je op een camping in Scharrendijke in ons mooie Nederland en staan de fietsen gereed om er lekker op uit te gaan.


Nyborg, Denemarken


Neckar, Duitsland & Medemblik, Nederland


Scharrendijke, Nederland

Adria Coral 670 SL plus

Wát een mooi contrast geven deze foto's weer! De "natte" foto is gemaakt met lichte natte sneeuwval en kou op de camperplaats in Rijssen (prachtig waterpas gezet met een E&P levelsysteem). De tweede foto is gemaakt in Putten en daar is het gelukkig een stuk zonniger. Toch is het in zo'n Adria Coral 670 SL erg goed vertoeven, in wat voor weersomstandigheden dan ook!

Adria Coral 670 DL Supreme

Met je gloednieuwe Adria Coral 670 DL Supreme een reis maken door het Spaanse Baskenland levert mooie foto's op, zo bewijzen onderstaande plaatjes. Krappe weggetjes, mooie bergachtige gebieden, een broodje eten in de camper met zicht op een paar paarden, snelheid minderen vanwege een paar schapen langs de weg, it's all included!

Carthago Chic C-Line I 4.9 LE

Luxe kamperen in een prachtige Carthago Chic C-Line I 4.9 LE kan ook in Nederland. Deze foto is gemaakt in Limburg (Baarlo), vroeg in de ochtend! Met het E&P levelsysteem staat deze camper geheel waterpas en super stabiel.

Lees gerelateerde artikelen

Adria 2021 modellen

Lees hier de wijzigingen voor modeljaar 2021 van de Adria campers!

Caravan Salon 2016 Düsseldorf

Een recordaantal bezoekers in 2016 op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Camper informatie avond

Informatie avond voor beginnend camperaars.

Camper informatie avond 31 oktober

Wij organiseren op woensdag 31 oktober weer een camper informatie avond!

Carthago wint Promobil Camper van het jaar

Met maar liefst 7 podiumplaatsen!