Nieuws

Camper X-perience pagina

4 nov. 2021 //

Camperen is één en al beleving! Er is geen vrijere manier van reizen dan met een camper. Wie kan dat nou beter uitbeelden dan onze eigen klant zelf?

Heeft u mooie foto's van uw camper tijdens één van uw fantastische reizen? Stuur ons deze foto dan in, zodat wij andere klanten kunnen enthousiasmeren. Wij plaatsen uw foto op onderstaande pagina.

We zien de inzendingen graag tegemoet!

Adria Stargo 670 SP

Deze klanten van ons vonden met hun Adria Stargo 670 SP (waarbij "Stargo" uiteraard staat voor de ster van Mercedes-Benz) een heerlijke plek in Oostenrijk op camping Bergkristall in Hinterbichl. Stelt u zich eens voor dat u 's morgens de deur van uw camper open doet met een bak koffie in uw hand, en tegen dit soort bergen aan kijkt!


Carthago S-Plus 64 XL
Deze prachtige Carthago camper reed een mooie route door Frankrijk. Ondanks zijn forse afmetingen heeft deze grote camper veel krappe weggetjes getrotseerd!

Adria Matrix M 687 SL Supreme

Onderstaande foto's komen van een klant met een prachtige Adria Matrix M 687 Supreme SL! De foto's laten heel goed zien hoe divers het camperen kan zijn. De ene keer sta je in Nyborg (Denemarken) aan het water met de Grote Beltbrug in het vizier, de andere keer sta je op een camping in Scharrendijke in ons mooie Nederland en staan de fietsen gereed om er lekker op uit te gaan.


Nyborg, Denemarken


Neckar, Duitsland & Medemblik, Nederland


Scharrendijke, Nederland

Adria Coral 670 SL plus

Wát een mooi contrast geven deze foto's weer! De "natte" foto is gemaakt met lichte natte sneeuwval en kou op de camperplaats in Rijssen (prachtig waterpas gezet met een E&P levelsysteem). De tweede foto is gemaakt in Putten en daar is het gelukkig een stuk zonniger. Toch is het in zo'n Adria Coral 670 SL erg goed vertoeven, in wat voor weersomstandigheden dan ook!

Adria Coral 670 DL Supreme

Met je gloednieuwe Adria Coral 670 DL Supreme een reis maken door het Spaanse Baskenland levert mooie foto's op, zo bewijzen onderstaande plaatjes. Krappe weggetjes, mooie bergachtige gebieden, een broodje eten in de camper met zicht op een paar paarden, snelheid minderen vanwege een paar schapen langs de weg, it's all included!

Lees gerelateerde artikelen

Carthago dealer van het jaar 2017

Wij zijn wederom Carthago dealer van het jaar geworden.

Adria 2018 modellen

De dealer presentatie van de nieuwe Adria 2018 modellen.

Carthago 2018 modellen

De nieuwe modellen van Carthago voor het seizoen 2018.

EX RENTALS DEALS

Ex Rental deals! Zeer jonge campers voor super scherpe prijzen! Leverbaar na oktober 2021.

Adria winnaar "NKC kampeerauto van het jaar" verkiezing!

Adria is het begin van dit jaar goed gestart en winneer NKC kampeerauto van het jaar verkiezing!