Nieuws

Belangrijk nieuws m.b.t. Teleco schotels!

19 mei 2016 //

In de afgelopen weken zijn de criteria waarmee antennes zoeken gewijzigd, waardoor het voor kan komen dat de automatische satelliet antennes de satelliet niet vinden. Het betreft de satellieten Astra3 en Astra 4.

Indien de schotel de satelliet niet vindt:

Er dient een update gedaan te worden voor uw antenne. De software is hier te downloaden.

Indien de automatische antenne Astra3 (23.5) niet vind:

In dit geval betreft het alle DVB-S controlunits. (zwarte blackbox)

Het beste is een update van de Teleco website te downloaden en de unit van nieuwe software te voorzien, deze kunt u hier downloaden

Mocht u op vakantie zijn en geen mogelijkheid hebben om de update uit te voeren dan kunt u de schotel afstemmen op Astra3 (23.5) en de antenne minimaal een half uur te laten zoeken. Na een half uur zal de antenne overgaan op de tweede zoek criteria die wordt gebruikt om de satelliet te vinden. Let wel op dat de schotel de mogelijkheid heeft om te draaien en geen dakluiken of dakairco’s o.i.d. raakt. Het lange zoeken is eenmalig. Het is aan te raden om de software alsnog te laden op het moment dat u in de gelegenheid bent, zodat de antenne weer over 2 zoekcriteria beschikt.

Voor vragen kunt u uiteraard met ons bellen!

Lees gerelateerde artikelen

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Hymer B 654 FULL OPTIONS

Hymer, vol intergaal, veel opties en een heerlijke indeling, wat wilt u nog meer?

Adria 2018 modellen

De dealer presentatie van de nieuwe Adria 2018 modellen.

Malibu 640 GT Model 2019: € 80.831,- en nog deze zomer op pad!

Wij hebben een schitterende Malibu 640 GT in bestelling staan!

Maak kennis met Stijkel Campers!

Bedrijfspromo Stijkel Camper