Nieuws

De Carthago C-Tourer I/T 145 RB LE

2 aug. 2023 //

HET NIEUWE MODEL IN VOGELVLUCHT

Knusse eenpersoonsbedden in lengterichting tot twee meter lang in het slaapgedeelte, daarvoor een riante bad-/kleedrumte met aparte douche én de voor ons merk typische kleedruimte, een ruime comfort-hoekkeuken, een royale scootergarage en natuurlijk onze opbergruimte in de dubbele vloer met zeer grote bergruimte – de nieuwe c-tourer I/T 145 RB LE biedt maximaal reiscomfort!

En dat allemaal terwijl de afmetingen minimaal zijn: afhankelijk van de uitvoering en het basisvoertuig bedraagt de lengte van de nieuwe c-tourer I/T 145 RB LE slechts 7 tot 7,18 meter. Dat vereenvoudigt het manoeuvreren en vermindert het gewicht: naar keuze op Fiat Ducato of Mercedes-Benz Sprinter en telkens met uiterst praktisch AL-KO chassis heeft de nieuwe c-tourer genoeg aan een rijbewijsvriendelijke toelaatbare maximummassa van 3500 kg.

Als u op zoek bent naar iets speciaals, kies dan voor een integraal in de exclusieve ‘superior’-uitvoering. Hij doet zijn naam eer aan. Dit begint al aan de buitenkant met de typische Carthago full led koplampen voor dim- en grootlicht en de uitgebreide striping met de karakteristieke vleugels aan de zijkanten.


Binnenin maakt de c-tourer I 145 RB LE superior indruk met de nieuwe moderne interieurstijl ‘nuovo’. Opvallend zijn de verzonken handgrepen in de kleppen van de rondom opgehangen bovenkastjes in het woongedeelte. Ook nieuw en een echte eyecatcher: het wandpaneel met stijlvolle lattenlook op de achterwand van het wasgedeelte en achter de zijbank.


Een speciaal hoogtepunt bij het exterieur: het vernieuwde Dynamic Design-achtersteven met gebogen hoekstijlen en kenmerkende achterlichten. Typisch Carthago: het nieuwe ontwerp van het achtersteven is niet alleen mooi om te zien, de lengte binnenin neemt ook vijf centimeter toe.


Lees gerelateerde artikelen

Adria 2021 modellen

Lees hier de wijzigingen voor modeljaar 2021 van de Adria campers!

Caravan Salon 2016 Düsseldorf

Een recordaantal bezoekers in 2016 op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Camper informatie avond

Informatie avond voor beginnend camperaars.

Camper informatie avond 31 oktober

Wij organiseren op woensdag 31 oktober weer een camper informatie avond!

Carthago wint Promobil Camper van het jaar

Met maar liefst 7 podiumplaatsen!