Nieuws

Afgeprijsde occasions! Kijk bij "nieuws"

30 apr. 2016 //

In aanloop naar het nieuwe kampeerseizoen hebben wij een aantal occasions opnieuw geprijsd. Hierdoor is die ene occasion wellicht net wat interessanter voor u als dat u in eerste instantie dacht.

Zo hebben wij deze ideale gezinscamper van Knaus afgeprijsd van € 33.750,- naar € 30.950,-. (DEZE CAMPER IS VERKOCHT)

Of deze compacte Rimor Spin die wij hebben afgeprijsd van € 18.950,- naar € 16.950,-. Een camper van nog geen 6 meter lang om op de mooiste plekjes te kunnen komen!

En "last but not least" deze extreem nette Weinsberg alkoof camper van € 16.950,- naar € 12.950,-. Super netjes in een aantrekkelijke prijsklasse!

Buiten dit aanbod hebben wij uiteraard nog meer aantrekkelijke campers staan. Kom gerust eens bij ons langs voor informatie! U bent altijd van harte welkom!

Lees gerelateerde artikelen

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Is uw camper winterklaar?

Hier een aantal punten waarop u moet letten bij het winterklaar maken

Adria 2018 modellen

De dealer presentatie van de nieuwe Adria 2018 modellen.

Eindejaarskortingen op occasions

Wij bieden een aantal occasions aan met flinke korting.

Camper informatie avond 31 oktober

Wij organiseren op woensdag 31 oktober weer een camper informatie avond!