Nieuws

Kampeerauto van het jaar 2018

21 apr. 2018 //

De NKC doet ieder jaar een verkiezing van kampeerauto van het jaar. Ook dit jaar werd de leden gevraagd hun stem uit te brengen en zijn daar in 3 verschillende categorieën winnaars uitgerold. Onze beide topmerken vielen dat jaar in de prijzen. Zo werd de Adria Coral S 670 SL uitgeroepen tot NKC Kampeerauto van het jaar 2018 in de categorie semi integraal.

De Coral serie van van Adria is in modeljaar 2018 compleet gewijzigd. Zo heeft hij een volledig vlakke vloer gekregen en een prachtig nieuw interieur met als pronkstuk het panorama dak boven de dinette. Dit zorgt voor een zeer prettige lichtinval in de camper. Verder is de indeling bijzonder comfortabel met enkele bedden, hoekkeuken aan de kant van de bestuurder, grote garage, L-zitbank en een separate douche/toilet ruimte. Kortom, deze camper heeft het allemaal.

In de categorie integraal won de Carthago Compactline I 138 de prijs voor NKC kampeerauto van het jaar.


De Compactline van Carthago kenmerkt zich door zijn smalle opbouw (2.12 meter breed). De 138 indeling is daarbij nog eens erg kort en daarmee ontzettend flexibel. De Carthago campers beschikken over een uitzonderlijk goed kwaliteit en hoge afwerkingsniveau.


Lees gerelateerde artikelen

Esterel camper bij ons binnen!

Esterel camper met volledig polyester opbouw!

Bedrijfssluiting rondom feestdagen!

Rondom de feestdagen is ons bedrijf gesloten van 23 december t/m 2 januari.

Corona update!

Wij zijn weer geopend!

Onderhoud aan uw camper!

TIP: Maak tijdig een afspraak in onze werkplaats wanneer u onderhoudswerkzaamheden/reparaties door ons wilt laten uitvoeren!

Wederom beste Carthago dealer

3e keer beste Carthago dealer!