Nieuws

Adria 2021 modellen

23 jul. 2020 //

Adria 2021 modellen

NEW GENERATION CORAL EN MATRIX

Vandaag, donderdag 23 juli, zijn wij naar de presentatie geweest van de nieuwe Adria modellen voor het seizoen 2021. Graag willen we de highlights voor het nieuwe modeljaar met jullie delen. De grootste verandering is te zien bij de modellen "Coral" en "Matrix". Deze krijgen een nieuwe bestikkering, een compleet nieuw vormgegeven achterwand met zeer strakke LED verlichting, nieuwe interieurdesigns met een super hoog afwerkingsniveau, hogere garages bij de modellen met lengte bedden, etc. Uiteraard waren wij bewapend met fototoestel en hebben het e.e.a. voor jullie vast gelegd.

De foto's zijn van een Coral Plus met het nieuwe "Naturale" interieur. Optioneel is bij de Coral Plus "Alpine White" interieur waarbij de kastfronten wit zijn. Bij de Supreme modellen is er keuze uit het "Moro" interieur en het "Cashmere" interieur. Op onderstaande foto ziet u het "Moro" interieur. Hierbij is er een donkere tint gekozen als basis. Wanneer u kiest voor "Cashmere" worden de kastfronten wederom geleverd in het wit.

De Matrix is aan de binnen- en buitenkant hetzelfde, echter alleen van hefbed voorzien boven de dinette. Ook leverbaar in de uitrustingsniveaus Axess, Plus en Supreme.

Nieuwe indeling Compact modellen

Bij de Adria Compact komen ze met een nieuwe indeling, de Adria Compact SC (hieronder in de Supreme uitvoering te zien). Deze camper is 6.90 meter lang en slechts 2.12 meter breed. Wat gelijk opvalt is de ruimtelijk indeling met het queensbed en de aparte toilet/douche ruimte.

Lees gerelateerde artikelen

Esterel camper bij ons binnen!

Esterel camper met volledig polyester opbouw!

Bedrijfssluiting rondom feestdagen!

Rondom de feestdagen is ons bedrijf gesloten van 23 december t/m 2 januari.

Corona update!

Wij zijn weer geopend!

Onderhoud aan uw camper!

TIP: Maak tijdig een afspraak in onze werkplaats wanneer u onderhoudswerkzaamheden/reparaties door ons wilt laten uitvoeren!

Wederom beste Carthago dealer

3e keer beste Carthago dealer!