Nieuws

Bezichtiging op locatie!

3 apr. 2020 //

Bent u geïnteresseerd in één van onze prachtige campers en wilt u deze graag eens bezichtigen, maar is het voor u niet mogelijk om onze kant op te komen? Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons om welke camper het gaat. Wij komen dan met de betreffende camper uw kant op rijden. Zo kunt u op uw gemak de camper bekijken en kunnen wij u in alle rust informeren. Het maken van een proefrit is op dat moment ook mogelijk!

Ook hierbij zullen wij de regels van het RIVM in acht nemen, dit betekend:

  • Dat wij de 1,5 meter afstand in acht nemen.
  • Dat wij desinfectiemiddel meenemen naar de locatie en de camper, alvorens u naar binnen loopt, zullen schoonmaken en desinfecteren.
  • Dat wanneer u zich niet fit voelt of ziek bent, wij helaas niet uw kant op kunnen komen. Wij verwachten dan ook dat u dit eerlijk zult melden.

Bel of mail ons gerust op voor meer informatie!

Lees gerelateerde artikelen

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Carthago wint Promobil Camper van het jaar

Met maar liefst 7 podiumplaatsen!

Vacature schoonmaker M/V

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v) ter versterking van ons team!

Eindejaarskortingen op occasions

Wij bieden een aantal occasions aan met flinke korting.

Caravan Salon Düsseldorf 2022

van 27 augustus tot en met 4 september vindt de grootste beurs op het gebied van kamperen weer plaats in Düsseldorf!