Nieuws

Youngs Ones Occasions

16 okt. 2020 //

Het kopen van een jong gebruikte camper kan een hoop voordelen hebben! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Eventueel nog geleverd met fabrieksgarantie
  • De nodige opties en accessoires zijn al aanwezig
  • Weinig kilometers
  • Vaak frisse en goed onderhouden campers
  • De spreekwoordelijke kop is eraf, daardoor prijstechnisch erg interessant
  • Up to date campers voorzien van de laatste normen en technieken

Wij hebben ook veel campers die aan dit soort eisen voldoen, en wij noemen deze onze "Young Ones". Hieronder een overzicht van deze modellen.

Adria Coral XL Plus 670 SL Alkoof

€ 86.950,-

Een prachtige gezinscamper deze Adria Coral XL Plus 670 SL van 2020 met slechts 20.945 kilometer. Deze camper is voorzien van 5 zit- en slaapplaatsen en daarom een echte alleskunner. Deze camper heeft nog fabrieksgarantie t/m 14-05-2022. verder is hij voorzien van een 9-traps automaat en van diverse opties en accessoires.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Adria Coral Plus 670 DC

€ 81.950,-


Deze Adria Coral Plus 670 DC heeft een geweldige indeling met een queensbed én een dinette met 2 zijbanken tegenover elkaar. Dit geeft de camper van binnen een zeer ruimtelijk effect. De camper is van 2020 en heeft nog tot 28-05-2022 fabrieksgarantie. Ook hier is bijvoorbeeld al een mooi fietsenrek met lift, luifel en navigatie systeem aanwezig.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Adria Compact Plus SL

€ 74.950,-


De Adria Compact serie kenmerkt zich door zijn smalle opbouw van slechts 2.12 meter breed. Dit model is de "SL" en is slechts 6.80 meter lang en beschikt over lengte bedden. Tot 20-05-2022 heeft deze camper fabrieksgarantie en ook hier zijn diverse opties en accessoires al inbegrepen.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Carthago C-Tourer I 150 QB FULL OPTIONS

€ 147.950,-

Wat een prachtige, en BOMVOLLE camper met de perfecte indeling! Deze Carthago C-Tourer I 150 QB heeft werkelijk alle opties en accessoires die u zich kan wensen. Van een E&P levelsysteem (met weegmodule) tot een elektrische luifel en compleet aangepaste vering, het is er allemaal! Deze camper heeft fabrieksgarantie t/m 10-06-2022.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Carthago C-Tourer T 148 LE H

€ 98.950,-

Weer zo'n lekkere alleskunner van Carthago, met 4 zit- en slaapplaatsen. Deze camper heeft boven de dinette een groot, elektrisch bedienbaar hefbed. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een camper vakantie. Tot 19-06-2022 fabrieksgarantie en in een super nette staat!

Klik hier voor meer informatie van deze camper.


Lees gerelateerde artikelen

Gesloten tijdens de Paasdagen

Wij zijn gesloten tijdens de Paasdagen!

De Adria Compact SLS slide out

Adria is een zeer innovatief merk! Dat laten ze nu maar weer eens zien door de eerste te zijn die slide out techniek toepast in de compacte klasse. Hierdoor hebben ze het voor elkaar gekregen om een Adria Compact van 6 meter uit te rusten met de populaire enkele bedden. Eigenlijk heeft u met deze camper de buitenafmetingen van een Compact SP en het interieur van de Compact SL. Een super combinatie dus. Ook wij hebben een Compact SLS met slide out besteld, deze zal in het voorjaar van 2016 bij ons te aanschouwen zijn. Hier alvast wat beeldmateriaal!

Maak kennis met Stijkel Campers!

Bedrijfspromo Stijkel Camper

Camper informatie avond

Wij hebben weer een camper informatie avond gepland staan, op woensdag 13 oktober! Komt u ook?

Wijzigingen Canal Digitaal!

Canal Digitaal heeft wijzigingen doorgevoerd. U leest ze hier!