Nieuws

Youngs Ones Occasions

16 okt. 2020 //

Het kopen van een jong gebruikte camper kan een hoop voordelen hebben! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Eventueel nog geleverd met fabrieksgarantie
  • De nodige opties en accessoires zijn al aanwezig
  • Weinig kilometers
  • Vaak frisse en goed onderhouden campers
  • De spreekwoordelijke kop is eraf, daardoor prijstechnisch erg interessant
  • Up to date campers voorzien van de laatste normen en technieken

Wij hebben ook veel campers die aan dit soort eisen voldoen, en wij noemen deze onze "Young Ones". Hieronder een overzicht van deze modellen.

Adria Coral XL Plus 670 SL Alkoof

€ 86.950,-

Een prachtige gezinscamper deze Adria Coral XL Plus 670 SL van 2020 met slechts 20.945 kilometer. Deze camper is voorzien van 5 zit- en slaapplaatsen en daarom een echte alleskunner. Deze camper heeft nog fabrieksgarantie t/m 14-05-2022. verder is hij voorzien van een 9-traps automaat en van diverse opties en accessoires.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Adria Coral Plus 670 DC

€ 81.950,-


Deze Adria Coral Plus 670 DC heeft een geweldige indeling met een queensbed én een dinette met 2 zijbanken tegenover elkaar. Dit geeft de camper van binnen een zeer ruimtelijk effect. De camper is van 2020 en heeft nog tot 28-05-2022 fabrieksgarantie. Ook hier is bijvoorbeeld al een mooi fietsenrek met lift, luifel en navigatie systeem aanwezig.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Adria Compact Plus SL

€ 74.950,-


De Adria Compact serie kenmerkt zich door zijn smalle opbouw van slechts 2.12 meter breed. Dit model is de "SL" en is slechts 6.80 meter lang en beschikt over lengte bedden. Tot 20-05-2022 heeft deze camper fabrieksgarantie en ook hier zijn diverse opties en accessoires al inbegrepen.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Carthago C-Tourer I 150 QB FULL OPTIONS

€ 147.950,-

Wat een prachtige, en BOMVOLLE camper met de perfecte indeling! Deze Carthago C-Tourer I 150 QB heeft werkelijk alle opties en accessoires die u zich kan wensen. Van een E&P levelsysteem (met weegmodule) tot een elektrische luifel en compleet aangepaste vering, het is er allemaal! Deze camper heeft fabrieksgarantie t/m 10-06-2022.

Klik hier voor meer informatie van deze camper.

Carthago C-Tourer T 148 LE H

€ 98.950,-

Weer zo'n lekkere alleskunner van Carthago, met 4 zit- en slaapplaatsen. Deze camper heeft boven de dinette een groot, elektrisch bedienbaar hefbed. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een camper vakantie. Tot 19-06-2022 fabrieksgarantie en in een super nette staat!

Klik hier voor meer informatie van deze camper.


Lees gerelateerde artikelen

De kosten van een camper huren

Wat kost het nou om bijvoorbeeld een week op pad te gaan met een huurcamper

Carthago dealer van het jaar 2017

Wij zijn wederom Carthago dealer van het jaar geworden.

Onderhoud aan uw camper!

TIP: Maak tijdig een afspraak in onze werkplaats wanneer u onderhoudswerkzaamheden/reparaties door ons wilt laten uitvoeren!

Adria Coral 670 SL AUTOMAAT

Rechtstreeks uit onze verhuurvloot, deze schitterende en zeer gewilde Adria Coral S 670 SL met Automatische versnellingsbak.

Semi integraal vs. Integraal

Als u op zoek gaat naar een (andere) camper zult voor de vraag komen te staan; ga ik voor een semi integraal of integraal? Wat zijn de eigenschappen van beide types? dat proberen we u hier uit te leggen.